Tuesday, January 26, 2010

Happy Birthday B!

Salam harijadi yg ke-30 ditujukan khas utk B.. D doakan semoga kehidupan B dilindungi Allah dan mendapat keberkatan-Nya sentiasa.. D dan Damia akan sentiasa menyintai dan menyayangi B hingga ke akhir hayat kami.. Maaf D tak sempat nk memberikan ape² present utk B thn ni due to i'm short in money this month.. tp B dah dpt kasut futsal in advance kan? heheh.. disebabkan itu D dan Damia hanya mampu memberikan doa utk kesejahteraan B..

B, dah masuk thn baru bulan baru dan umur baru ni.. D harap D dapat melihat the new version of Shaffik in 2010.. bukan dah bosan atau pun ape.. cuma D menantikan sedikit perubahan dlm diri B dan kehidupan B.. ermm maybe pesen rambut baru ke.. pakai kopiah mungkin (bluwekkk! haa mendalam maksud tu) ahahha.. pape pun D nk bgtau D bahagia bersuamikan B.. B sentiasa ada di sisi D even kekadang nyampah kalau D ckp B buat bodo jerk (sibuk dgn game jek isshhh!)

I luv ya to da max..n one more time HAPPY BIRTHDAY DADDY COOL!

1 comment:

  1. i love u to mummuy luv u so much...tq 4 d wished....

    ReplyDelete